» Blog

.:4 t/m 6 van 97 : « -3 « - » +3 »:.
 

.:Linkje voor Johan...:.
  7-4-2006 @ 8:33

Heel lang geleden (toen mijn weblog ook nog als zodanig werd gebruikt *Bloos bloos* ), heb ik eens een discussie opgestart m.b.t. tot vreemdgaan. Dit was n.a.v. de mening van een collega, Johan genaamd. Nu vloog ik toevallig afgelopen week weer met hem en via-via kwam het onderwerp weer ter sprake. Hij was benieuwd naar de meningen van de mensen die destijds hadden gereageerd en daarom dus bij deze een linkje naar het betreffende bericht, zodat hij niet meer hoeft te zoeken. (Ik had zelf al moeite om het te vinden nl... Huh?! )
Johan, klik hier voor de stelling!

En klik hier voor mijn verklaring die ik later heb gegeven.

» Reacties(0)

 
.:Site verhuizen:.
  21-9-2005 @ 2:01

Naast het feit dat ik binnenkort zelf ga verhuizen, ga ik ook baZzz.com de komende dagen verhuizen. Er zal als het goed is weinig downtime zijn, maar toch, mocht je me niet kunnen bereiken (mailwise; de website wordt niet zoveel bezocht), dan weet je waarom!

» Reacties(4)

 
.:Koopakte getekend!:.
  16-9-2005 @ 0:01

En nu is het officieel; de koopakte heb ik vandaag getekend! Ook de hypotheek is al bijna rond, dus het gaat echt snel. We (m'n pa en ik) zijn tevens nog even langs het huis geweest vandaag om wat foto's te maken, aangezien ik dat de vorige keer was vergeten. Jammer van het slechte weer, maar toch, hier zijn de nieuwe foto's!

» Reacties(2)